Suferiți din cauza durerii și rigidității articulare?

Suferiți din cauza durerii și rigidității articulare?

187 de articole

Ați reluat brusc activitățile sportive, fără o perioadă de adaptare progresivă la efort și după ce o vreme ați fost sedentari?

Vă informăm că au apărut formule inovatoare care ameliorează durerea și cresc mobilitatea articulațiilor prin refacerea mecanismului natural de lubrifiere dintre componentele articulației.

Prin compoziția sa bogată în acizi grași de origine vegetală – prezenți și în stratul lipidic de la suprafața cartilajului normal – Cetilar îmbunătățește calitatea lichidului sinovial și stabilizează membrana sinovială care căptușește articulațiile și tecile tendoanelor.

Aplicat de 2 ori pe zi prin masare pe zonele afectate, Cetilar de la Zentiva este recomandat de Socrates Clinic pentru:

– pacienții cu artroză (osteoartrită) a genunchiului ușoară până la moderată

– sportivii amatori ce suferă de tendinite sau se recuperează după accidentări ce au dus la afectarea articulațiilor cotului și gleznei (achileană și peroneală)

– pacienții cu dureri articulare și afecțiuni musculo-scheletale, ca substanță medicamentoasă de contact utilă la masajul terapeutic și terapia cu ultrasunete

Acizii grași cetilați permit flexibilizarea și mobilitatea normală a articulațiilor, reduc durerea articulară și edemul (inflamația), ajută la recuperarea funcțională a sportivilor în cazul leziunilor articulare.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?