<strong>Sunt impresionat de atitudinea profesionistă și dedicarea umană a echipei Socrates Clinic</strong>

Sunt impresionat de atitudinea profesionistă și dedicarea umană a echipei Socrates Clinic

192 de articole

Valentin Podariu este inginer IT și un vechi pacient fidel al clinicii Socrates. Munca de birou, la calculator, îi tensionează atât musculatura spatelui, cât și articulațiile mâinii.

Valentin a apelat în ultimii zece ani la serviciile Socrates Clinic din varii motive – de la hernii de disc și entorse la recuperarea după tendinite la picior și mână.

„Fiind abonat Regina Maria, am cunoscut echipa Socrates Clinic încă de pe vremea când erau la vechiul sediu. Am fost impresionat de modul lor de lucru și de felul cum se ocupă de pacienții lor și am decis să continui pe termen lung cu această clinică și să îi urmez și la noua locație.

Dotările și amenajările au evoluat mereu în bine, echipa și-a mai schimbat componența, dar și-a păstrat atitudinea pozitivă, iar mulțumirea mea a rămas la același nivel ridicat: mereu plecam cu o stare mult mai bună la finalul tratamentului decât atunci când îl începeam.

Explicația mea pentru această atitudine constantă a personalului merge către o cultură organizațională sănătoasă, în care medicii și terapeuții își dau interesul pentru binele pacientului ca și cum ar fi clinica lor, nu doar ca niște angajați mediocri sau dezinteresați.

În această toamnă, am făcut mai întâi un pachet de zece masaje de relaxare pentru decontracturarea musculaturii spatelui, apoi am continuat cu două pachete de recuperare după o tendinită operată și un sindrom de tunel carpian la mâna stângă, toate fiind afecțiuni profesionale specifice muncii IT-iștilor.

Roxana și Lili s-au dovedit niște terapeuți excelenți, cu care am dezvoltat o relație frumoasă, bazată pe o comunicare deschisă și au o atitudine profesionistă, reflectată în felul în care te tratează: își fac treaba așa cum trebuie ea făcută. Am simțit că merită să dau ceva înapoi din respect pentru munca lor și să îi recomand călduros.

Domnul doctor Armand Gogulescu este un medic extraordinar, cu un stil conversațional prietenos și apropiat și un mod de comunicare profesionist. Îți explică pe larg ce urmează să se întâmple, care este abordarea terapeutică a cazului tău și la ce te poți aștepta de la fizioterapie și kinetoterapie dacă te ții de tratament.

În urma primului pachet de recuperare după operația pentru tendinită și pentru sindromul de tunel carpian, având în vedere că am stat înainte o vreme, post-operator, cu mâna imobilizată, prin combinația de masaj, ultrasunet, laser și curenți s-a ameliorat mult durerea pe care o simțeam lateral pe încheietura mâinii și care urca apoi spre degetul mare.

Articulația mâinii e mai mobilă și flexibilă acum și chiar am putut conduce până la București – stând cu mâna ore în șir pe volanul mașinii – fără a resimți durere sau neplăcere. Continui programul pentru încă zece ședințe, pentru o recuperare completă.

Am recomandat deja clinica Socrates unor prieteni pentru ameliorarea herniilor de disc, știind din propria experiență că sunt inimoși, se pricep la ceea ce fac și o fac bine.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?