Sunteți angajați la o corporație din Timișoara?

Sunteți angajați la o corporație din Timișoara?

195 de articole

Stați nemișcați ore în șir în fața calculatorului sau lucrați în picioare la bandă și vă simțiți afectați de dureri de spate, umăr, șold sau genunchi? 

Când ați verificat ultima oară dacă în lista de beneficii salariale oferite și negociate de angajatorul vostru nu se află și o asigurare privată de sănătate sau un abonament medical de grup care includ și componenta de recuperare medicală și fizio-hidro-kinetoterapie?

Știți că în acest caz aveți dreptul să vă decontați un program de recuperare medicală și fiziokinetoterapie la clinicile de specialitate? Socrates Clinic a încheiat parteneriate și colaborări în acest sens cu Signal Iduna, Allianz Tiriac, Regina Maria, Intermedicas, Asirom etc prin care puteți beneficia de decontarea integrală sau într-o anumită limită valorică anuală a consultațiilor și tratamentelor medicale împotriva durerilor, inflamațiilor și lipsei de mobilitate care vă afectează funcționalitatea și eficiența la locul de muncă și în activitățile curente de zi cu zi. 

Interesați-vă care vă sunt drepturile și beneficiile la departamentul de HR al companiei unde lucrați și luați apoi legătura cu recepția clinicii noastre pentru a afla ce servicii de recuperare medicală vă putem oferi în calitatea dvs. de asigurat sau abonat. Starea de bine regăsită vă va face un angajat mai productiv, valoros și apreciat și un om mai fericit și împlinit. 

Recuperarea medicală nu este un serviciu doar pentru oamenii în vârstă și pensionari, așa cum calitatea vieții poate fi afectată încă din tinerețe dacă ne neglijăm cel mai de preț activ: sănătatea.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?