Sunteţi interesaţi să vă trataţi dimineaţa la Socrates Clinic? Dar sâmbăta?

Sunteţi interesaţi să vă trataţi dimineaţa la Socrates Clinic? Dar sâmbăta?

195 de articole

Deoarece am înregistrat o creştere constantă a interesului şi adresabilităţii pacienţilor pentru programele noastre de recuperare medicală – ceea ce a dus la o supraaglomerare la orele de vârf a fiziokinetoterapeuţilor – intenţionăm să extindem cât de curând, în funcţie de feedback-ul dumneavoastră, orarul clinicii.

Dorim să deschidem şi dimineaţa, de luni până vineri de la orele 8 la 13, astfel încât să avem un program permanent, în timpul săptămânii, de la 8 la 21.

De asemenea, luăm în considerare posibilitatea de a deschide şi sâmbăta, de la orele 9 la 14, dacă vor exista solicitări.

Persoanele libere dimineaţa, care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie şi solicită un pachet de proceduri decontat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş ar putea să prefere să se trateze în cursul dimineţii. De asemenea şi angajaţii, întreprinzătorii sau liber profesioniştii care au un orar flexibil şi doresc să evite traficul aglomerat de la orele după-amiezii şi să găsească mai uşor un loc de parcare în apropierea clinicii.

Dacă sunteţi interesaţi să vă trataţi la Socrates Clinic în prima parte a zilei sau sâmbăta, dorim să vă trecem pe o listă de aşteptare şi vă vom anunţa personal atunci când vom extinde programul clinicii.

Transmiteţi-ne acum preferinţa dumneavoastră privind intervalul orar de tratament fie pe e-mail la recuperare@socratesclinic.ro, fie telefonic la 0356.262.127 sau 0773.840.070 sau printr-un comentariu direct la această postare de pe reţelele sociale Facebook şi LinkedIn.

De asemenea, dacă vă aflaţi chiar acum în tratament la Socrates Clinic puteţi să vă exprimaţi interesul pentru o programare de dimineaţă direct la recepţia clinicii sau la fiziokinetoterapeutul dumneavoastră.

În funcţie de feedback-ul primit de la dumneavoastră, vom hotărî care este momentul oportun pentru a lua această decizie importantă şi cum să repartizăm în mod optim terapeuţii între tura de dimineaţă şi cea de după-amiază pentru a răspunde eficient volumului estimat de solicitări.

Vă mulţumim pentru răspunsurile dumneavoastră şi vă asigurăm de dorinţa noastră de a veni rapid în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastră de mai bine. 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?