Te simți în largul tău printre oamenii de la Socrates Clinic: deschiși, amabili, plăcuți și mereu gata să te ajute

Te simți în largul tău printre oamenii de la Socrates Clinic: deschiși, amabili, plăcuți și mereu gata să te ajute

187 de articole

Olga Schwarz lucrează în comunicarea cu clienții la un call-center. De trei ani, se confruntă cu amețeli și dureri cervicale și toracale.

Toate aceste simptome neplăcute, deranjante sunt efecte ale spondilodiscartrozei cervicale de care suferă, exacerbate de statul pe scaun și lucratul sedentar la calculator, ore în șir.

Sunt deja pentru a doua oară la recuperare și fizioterapie la Socrates Clinic. Acolo îl duc și pe cel mic la bazin, este aproape de domiciliul meu și îl știu bine și pe domnul doctor Gogulescu, un profesionist care mi-a câștigat pe deplin încrederea.

Ca agent la call center, lucrez în serviciul clienților și înțeleg ce important este să empatizezi cu problemele lor, să le preiei într-un mod eficient și să le rezolvi printr-un proces organizat, cu ajutorul unei echipe.

Fiind deci un om de comunicare și relaționare directă cu clienții, apreciez mult echipa de medici și terapeuți de la Socrates Clinic. Gino, Paula și Robert – cei cu care am interacționat direct – sunt oameni deschiși, amabili, foarte plăcuți și mereu gata să te ajute.

Simți faptul că sunt naturali în atitudinea lor, nu zâmbesc forțat și obligați de circumstanțele profesionale.

Te simți în largul tău printre ei și de aceea îi recomand mereu colegilor de la call center care au aceeași muncă sedentară și se confruntă cu aceleași probleme.

Domnul doctor știe cu adevărat meserie și este și un pedagog adevărat, iar oamenii cu care lucrează, foștii săi studenți, au studii de specialitate în fizio-kinetoterapie și o atitudine ce se potrivește perfect echipei.

După ce am terminat pachetul de tratament, durerea localizată între omoplați a dispărut, iar amețelile datorate spondilozei cervicale s-au ameliorat și apar mult mai rar.

Înainte de a veni la Socrates Clinic, nu mai simțeam plăcere nici când mergeam la cumpărături pentru că amețeam pe lungile culoare ale supermarketului sau mall-ului. Acum, am regăsit plăcerea cumpărăturilor și plimbărilor.

Am beneficiat de masaj, electrostimulare și kinetoterapie. La sală am făcut atât exerciții clasice – stând, culcat și la spalier, cât și la Imoove pentru umeri, spate și stretching. Pare ușor și distractiv, ceea ce face efortul mai puțin sesizat, deși în primele zile am resimțit febra musculară la picioare.

Încerc să fac în continuare exercițiile și acasă, îmi dau toată silința să mă țin de programul gândit de Robert, deși după tratament, în lipsa durerii, mă delas și e puțin mai greu pentru mine deoarece am voință și motivație limitată.

De aceea, la sala de gimnastică medicală, alături de alți pacienți și sub supravegherea unui terapeut prietenos, mă țin mai serios de terapie și mișcare, iar efectele benefice nu se lasă așteptate.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?