Terapeuții joviali și prietenoși ai clinicii Socrates își fac treaba așa cum trebuie, într-o atmosferă plăcută și destinsă

Terapeuții joviali și prietenoși ai clinicii Socrates își fac treaba așa cum trebuie, într-o atmosferă plăcută și destinsă

195 de articole

Silviu Staicu este inginer la Hella și un pasionat practicant al fotbalului. Acum doi-trei ani, în urma unei lovituri încasate în iureșul unui meci, a început să simtă o durere în genunchiul drept.

Inițial, nu a luat-o prea mult în considerare, a ignorat simptomele ușoare. Dar, o dată cu pandemia și munca de acasă, când stătea mai mult timp la calculator nemișcat, simptomele au devenit tot mai deranjante.

„Când lucram la birou și stăteam așezat pe scaun cu genunchii îndoiți ore în șir, în flexie simțeam o durere insuportabilă la genunchiul drept care mă obliga să îl țin mereu întins, în extensie.

În cele din urmă, durerea m-a determinat să îmi folosesc abonamentul medical la MedLife pus la dispoziție de angajator și m-am prezentat la un consult de ortopedie la dr. Drira Ouassim. Am făcut un RMN și am aflat atunci că am o ruptură de menisc intern la genunchiul drept care s-ar putea recupera prin fizio-kinetoterapie.

Atât pentru starea mea de bine în timpul muncii îndelungate la birou, cât și pentru reluarea meciurilor de fotbal și activității sportive, era important să rezolv această problemă de sănătate.

Doctorul Drira m-a informat despre parteneriatul existent între MedLife și Socrates Clinic și mi-a recomandat să apelez la serviciile de recuperare medicală profesioniste oferite de această clinică.

Am parcurs primele șapte zile de recuperare în cadrul Socrates Clinic și deja mă simt mult mai bine. Programul complex fizical-kinetic – constând în masaj, ultrasunete, curenți, laser și kinetoterapie – și-a arătat efectele benefice.

La sală, Thomas mi-a creat un program etapizat și individualizat, începând cu încălzirea genunchiului la spalier și cu exerciții efectuate pe masă și saltea și continuând cu stretching-ul piciorului, fandări, presă, bicicletă și programe sportive la aparatul multifuncțional Imoove.

Mi-am întărit suficient de bine musculatura de deasupra genunchiului încât beneficiez de un suport muscular care îmi permite să simulez mișcările intense de la schi și fotbal cu ajutorul aparatului Imoove, ambele fiind sporturi unde presiunea la diverse hopuri și salturi se exercită chiar pe genunchi care preia primul tensiunea.

În acest fel, pot testa treptat, de la lent la intens, cu ajutorul programului de sport Imoove, cât de bine s-a recuperat genunchiul meu.

Deja nu mă mai doare genunchiul atunci când îl țin îndoit și pot sta și lucra la birou pentru mai mult timp fără să simt durerile deranjante de dinainte.

Lili și Thomas, cei doi terapeuți cu care am lucrat direct, sunt friendly, joviali și prietenoși, își fac treaba așa cum trebuie, într-o atmosferă plăcută și destinsă. Îmi dau indicațiile terapeutice cele mai potrivite, inclusiv pentru a continua acasă gimnastica după ce voi termina cele zece zile de recuperare în clinică”.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?