Terapeuții Socrates Clinic sunt veseli și disponibili. Simți că munca solicitantă pe care o fac la sala de gimnastică medicală și terapia manuală nu este pentru ei o corvoadă

Terapeuții Socrates Clinic sunt veseli și disponibili. Simți că munca solicitantă pe care o fac la sala de gimnastică medicală și terapia manuală nu este pentru ei o corvoadă

187 de articole

Mihail Lungu, profesor universitar la Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara, suferă din cauza unei dureri lombare joase pe fond de hernie de disc, care s-a accentuat din anul 2015, când a trecut printr-o artroscopie cu rahianestezie, iar piciorul stâng i-a fost lăsat să cadă într-o poziție nefavorabilă de pe masa de operat.

„În septembrie 2015 m-a fulgerat pentru prima oară o durere insuportabilă în zona spatelui. Se accentua mai ales dimineața, atunci când mă ridicam în picioare după somn.

Am încercat proceduri și programe de recuperare și fizioterapie la diverse clinici din Timișoara. Peste tot eram tratat într-un mod asemănător unui proces industrial, pe bandă rulantă, fără a se ține cont de exigențele și așteptările mele și cu intenția să forțez prea dintr-o dată o evoluție care era peste puterile mele.

La Socrates Clinic am ajuns acum pentru prima oară, la recomandarea unei doamne doctor din Reșița, fostă colegă de facultate cu domnul dr. Gogulescu.

Am găsit aici cel mai serios mod de abordare a pacientului. Terapeuții sunt apropiați și înțelegători cu așteptările mele, de exemplu au întotdeauna grijă să aleagă un pat de tratament la care nu ajunge direct curentul de la aparatul de aer condiționat.

Paula, Thomas și Robert sunt tineri, mereu disponibili și veseli și îți creează și ție, ca pacient, o stare psihică pozitivă ce ajută enorm pentru potențarea efectului recuperării. Simți că munca – deși solicitantă – nu este pentru ei o corvoadă, ci o fac cu pasiune, pun mereu suflet în ceea ce fac.

Domnul dr. Armand Gogulescu a venit mereu la sala de fizio și kinetoterapie pe parcursul tratamentului și s-a interesat de evoluția mea într-un mod care nu mi s-a părut o simplă formalitate, adresându-mi întrebări pentru a înțelege cum mă mai simt. La finalul celor zece zile de tratament, durerea s-a atenuat de la 7-8 pe scara durerii la 2.

Voi reveni la tratament la Socrates Clinic pentru că acum pornesc mult mai ușor să umblu pe picioare în fiecare dimineață. I-am și recomandat deja pe acești oameni altor persoane, asociindu-i cu trei cuvinte care îi descriu bine: calmi, profesioniști, empatici.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?