Terapeuții tineri de la Socrates Clinic nu sunt distrași de telefonul mobil și de social media ca alții de vârsta lor, ci se concentrează doar pe pacient, sunt preocupați de evoluția și recuperarea pacientului

Terapeuții tineri de la Socrates Clinic nu sunt distrași de telefonul mobil și de social media ca alții de vârsta lor, ci se concentrează doar pe pacient, sunt preocupați de evoluția și recuperarea pacientului

187 de articole

Maria Deak este pensionară. Cu afecțiunile sale cronice multiple – spondilodiscartroză cervico-dorso-lombară, polidiscopatie lombară și epicondilită laterală dreapta – a făcut deja recuperare medicală pe parcursul vieții în mai multe locuri înainte de a auzi de existența clinicii Socrates.

E drept că a apelat până acum doar la fizioterapie – care nu a ajutat-o prea mult, iar kinetoterapie la sala de gimnastică nu a mai făcut. Rezultatele modeste obținute anterior nu au încurajat-o să mai apeleze la o clinică de recuperare medicală.

Totuși, faptul că dimineața cobora tot mai greu din pat, că era nevoită să își tragă după ea un picior, precum și durerea acută, până la os, pe care o resimțea în zona cotului au determinat-o să încerce și abordarea de la Socrates Clinic. Și nu a regretat!

„Împreună cu soțul meu, am început acum o săptămână tratamentul de recuperare la Socrates Clinic.

Suntem aici pentru prima dată și pot spune cu mâna pe inimă că este o conduită diferită din partea medicului și terapeuților decât în alte clinici de profil.

În plus, personalul este amabil, atent și profesionist. Alexandra, Lili și Thomas zâmbesc și sunt empatici. Te întreabă mereu pe parcurs cum te mai simți și dacă ți-e mai bine. Simți astfel că ești în centrul atenției lor.

Această abordare atentă nu se manifestă doar la primele ședințe de tratament, ci și pe parcurs, zi de zi. Îți reamintesc exercițiile de gimnastică medicală pe care le-ai uitat și te ajută să le efectuezi corect. Intervin imediat și reglează la nevoie intensitatea curentului, nu te lasă singur, abandonat pe patul de tratament până trec cele zece minute ale unei proceduri.

Deși sunt cu toții tineri și veseli, nu sunt deloc distrași de social media și de telefonul mobil ca alții de vârsta lor, ci se vede că sunt la serviciu și vin aici dedicați la datorie, concentrați pe pacient și preocupați de evoluția lor, nu cu ochii la știri și la poze de la prieteni.

Și atitudinea medicului e diferită. Nu e blazat, plictisit și nu îți recomandă un pachet standard de proceduri, indiferent de situația ta personală. Discuția aprofundată purtată cu ocazia consultului arată că domnul doctor Armand Gogulescu este direct interesat ca fiecare pacient să își rezolve problema de sănătate cu care a venit la clinică.

Știe din experiența sa vastă cum se manifestă fiecare afecțiune și pune ușor diagnosticul precis, iar relația cu el nu este una comercială, să îți ia doar banii, ci personală, de la om la om, plăcută, cu o căldură a interacțiunii umane deschise. Îți dă încrederea că îți vei recăpăta starea de bine.  

M-a încântat faptul că nu am primit doar câțiva curenți, ci pachetul de tratament a fost unul complex, incluzând masaj, electroterapie, laser și kinetoterapie.

Sunt încântată de rezultatele favorabile obținute deja încă de la jumătatea tratamentului. Am redevenit mult mai mobilă, pot lucra din nou cu plăcere la grădină, iar durerea și pocniturile neplăcute ale cotului au dispărut.

Deja am pus mâna pe telefon și le-am sunat pe sora și cumnata mea, anunțându-le că în sfârșit am găsit o clinică de recuperare pe placul meu, unde serviciile și personalul sunt de nota zece. Aveau și ele nevoie de un loc unde să se trateze beneficiind în același timp de respect și atenție.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?