Trei lucruri mai puțin știute despre Socrates Clinic: consultații ortopedie, asigurări private, lifturi pentru persoane cu mobilitate redusă

195 de articole

  • Poți beneficia la Socrates Clinic de consultații de specialitate în ortopedie-traumatologie decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate. Consultă la noi doi medici ortopezi cu experiență în contract cu Casa. Program complet acoperit de la 8 la 20. Zilnic, de luni până vineri. Te poți adresa cu probleme de lombosciatică, spondiloză cervicală, gonartroză, coxartroză, entorse, luxații, leziuni ale meniscului, cotului sau umărului, periartrite scapulohumerale, monturi, fascii interplantare, ciocuri în călcâi. Beneficiezi de diagnostic de certitudine, concedii medicale la nevoie în clinica noastră.
  • La Socrates Clinic beneficiezi de consultații de specialitate în recuperare medicală și tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie și masaj decontate prin asigurări private de sănătate și abonamente medicale. Avem parteneriate și colaborări cu Signal Iduna, Regina Maria, Allianz Țiriac, Omniasig, Asirom. Valorifică beneficiile de sănătate oferite de angajatorul tău! Rămâi productiv și în formă!
  • Pentru persoanele imobilizate sau cu mobilitate redusă, punem la dispoziție lifturi pentru a urca în sala de tratamente de fizioterapie și kinetoterapie și pentru a coborâ fără efort în bazinul de hidrokinetoterapie din dotarea clinicii.

Sună la 0773840070 pentru a programa o consultație medicală și a primi recomandarea unui program terapeutic personalizat pentru tine.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?