Un nou parteneriat pentru dezvoltarea și scalarea clinicii Socrates

Un nou parteneriat pentru dezvoltarea și scalarea clinicii Socrates

192 de articole

Centrokinetic, cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicală din țară, în parteneriat cu fondul de investiții de growth Agista, a achiziționat la începutul acestei luni pachetul majoritar al clinicii Socrates din Timișoara.

Tranzacția este una strategică, ce deschide mai multe oportunități de extindere a lanțului Centrokinetic în partea de vest a țării.  

Planurile pentru viitorul apropiat al clinicii Socrates includ îmbunătățirea business-ului prin achiziționarea de echipamente noi (îndeosebi IRM) și prin angajarea unui număr mai mare de medici, Centrokinetic urmând să investească și capital în clinica Socrates.

„Am creat Socrates Clinic din pasiune pentru excelență și din dorința de a oferi timișorenilor servicii medicale de recuperare de calitate. Asocierea cu Centrokinetic a venit din realizarea faptului că împărtășim aceeași viziune de dezvoltare și un set de valori și principii comune care, sperăm noi, ne vor duce la următorul nivel de creștere. Ne-am dorit alături de noi un partener puternic care să contribuie decisiv la dezvoltarea și scalarea afacerii, cu posibilitatea deschiderii în viitor de noi centre în Timișoara și vestul țării.

Următorii pași constau în digitalizarea clinicii și investiția în imagistică performantă de rezonanță magnetică de tip IRM deschis, investigație esențială pentru explorarea imagistică a aparatului neuro-musculo-artro-kinetic în condiții de confort și siguranță pentru pacienți.

Vom păstra calitatea premium a serviciilor noastre și vom extinde numărul de medici specialiști care consultă în cadrul Socrates Clinic, ceea ce ne va permite să oferim o paletă mai largă de consultații și investigații. Beneficiul pacienților noștri va fi unul major: nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în alte locații din oraș pentru consultații de specialitate și investigații imagistice care să le permită obținerea unui diagnostic de certitudine.

Pentru a face saltul la un nou nivel de dezvoltare și o reputație pe măsură pe plan local și regional, aveam nevoie de un partener și investitor pe măsura ambițiilor noastre de creștere. Credem că am găsit în Centrokinetic și Agista parteneri de drum lung care ne împărtășesc valorile și viziunea noastră medicală de dezvoltare și cu care împărtășim un limbaj comun pentru impulsul de scalare care ne lipsea în acest moment.

Vom păstra sub umbrela Centrokinetic tot ceea ce aveam deja valoros și apreciat de pacienții noștri fideli: sediul nostru generos și elegant, dotările premium cu echipamente, personalul medical și terapeutic empatic, profesionist și grijuliu și parteneriatele extinse de decontare a serviciilor medicale și de tratament încheiate cu Casa de Asigurări de Sănătate și cu furnizorii privați de asigurări de sănătate și abonamente medicale”, a spus dr. Armand Gogulescu, fondatorul și directorul medical Socrates Clinic.

Rețeaua Centrokinetic deține în prezent opt clinici, dintre care patru în București, două în Brașov și câte una în Cluj-Napoca și Timișoara, urmând să se extindă la cel puțin 10 clinici în viitorul apropiat.

„Cred în serviciile medicale de calitate și cred că, atunci când oamenii cu talent și pasiune pentru un anumit domeniu se întâlnesc, pot face lucruri extraordinare. Așa că, de data aceasta, pot spune că mă bucur foarte mult că fondatorul Socrates Clinic, domnul dr. Armand Gogulescu, care a construit această clinică de la zero și a transformat-o în cel mai bun centru medical de recuperare din Timișoara, rămâne partenerul nostru. Vrem să continuăm la Timișoara cu aceeași dedicare pe care am dovedit-o deja în celelalte clinici Centrokinetic, cu servicii și echipamente de calitate, astfel încât pacienții noștri să poată recunoaște standardul de calitate Centrokinetic în orice clinică s-ar trata”, a afirmat dr. Bogdan Andrei, fondatorul și directorul medical Centrokinetic.

Centrokinetic este reţeaua de clinici integrative de ortopedie şi recuperare medicală dedicate afecţiunilor osteoarticulare, cu capabilităţi complete de diagnostic şi tratament, de la consultaţie medicală și săli ultramoderne de kinetoterapie până la IRM deschis specializat pe aparatul locomotor şi aparatură de ultimă generaţie pentru proceduri de fizioterapie. Echipa de fiziokinetoterapeuţi Centrokinetic reuneşte peste 150 de profesionişti pregătiţi să conducă programele de recuperare elaborate de medicii clinicii în mod personalizat, pentru fiecare pacient în parte.

Detalii complete regăsiți pe www.centrokinetic.ro, www.socratesclinic.ro 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?