Vin anual prăbușită la Socrates Clinic și când plec parcă zbor. Simt că aici este o mare familie, din care fac parte

Vin anual prăbușită la Socrates Clinic și când plec parcă zbor. Simt că aici este o mare familie, din care fac parte

187 de articole

Doamna Irina Ardelean este învățătoare. De 7 ani vine an de an, cu conștiinciozitate, pentru recuperare și fizio-kinetoterapie la Socrates Clinic. Se confruntă cu o durere lombară joasă, pe fondul unei polidiscopatii și cu o durere de genunchi (gonartroză bilaterală).

Știe că ar fi mai bine să ajungă la tratament de două ori pe an, dar programul personal de viață și vizitele la fiica sa – care locuiește în SUA – nu îi permit să ajungă la clinică decât o singură dată.

De ce alege constant Socrates Clinic pentru a-și recupera starea de bine și de sănătate?

„Îl cunosc bine pe domnul doctor Armand Gogulescu și am mare încredere în dumnealui. Fiica mea i-a fost studentă la facultate.

Deși fac mișcare zilnic și încerc să urmez și acasă programul recomandat de exerciții, atunci când ajung la clinică, în fiecare an, vin prăbușită și când plec, parcă zbor. În urma celor zece ședințe anuale de tratament îmi recapăt mobilitatea, iar durerea se estompează.

Din păcate, după aceea nu prea mă cumințesc, împing canapelele prin casă, mut mobila și îmi ridic în brațe nepoții, iar durerea revine.

La sala de gimnastică medicală beneficiez de un program diversificat, cu exerciții la saltea, spalier și bicicletă. Exercițiile cu mingile îmi sunt de un real ajutor. În plus, face minuni masajul terapeutic la spate, împreună cu curenții și laserul – de care se ocupă cu dedicare Bianca și Liliana.

Personalul este extraordinar. Domnul doctor Gogulescu a știut să își construiască mereu un colectiv închegat, unit, în care oamenii se ajută în mod colegial. De-a lungul anilor, am lucrat cu diverși terapeuți, însă fiecare a dovedit un înalt nivel de profesionalism și empatie.

Terapeuții mă ajută și psihic, îmi redau starea de bine și încrederea în capacitatea mea de a mă face bine. Felul cum mi se adresează și atenția lor mă cuceresc.

Domnul doctor Gogulescu este un profesionist care îmi inspiră încredere. Mă încurajează să nu renunț, are mult calm și înțelegere pentru starea mea de sănătate. Îmi adresează întrebări precise, răspunde la toate nevoile mele de clarificare și ține mereu legătura cu mine, urmărindu-mi parcursul și evoluția tratamentului pe perioada cât sunt în clinică. Este mereu dedicat, interesat de evoluția sănătății mele și își face munca cu mare drag.

Bianca, Lili și Robert sunt comunicativi, atenți și lucrează foarte bine. Se implică, nu lucrează niciodată de mântuială, doar ca să treacă ziua de muncă. Robert îmi arată cum se execută corect fiecare exercițiu, mă urmărește atent și mă corectează.

Simt că este o mare familie aici la Socrates Clinic. Nu am mai întâlnit un asemenea colectiv excepțional și bine închegat în nicio altă clinică. Fiica mea lucrează la un spital mare și modern în Atlanta, am fost la ea la spital și pot spune cu mâna pe inimă că Socrates Clinic se ridică la nivelul unui spital cu cele mai ridicate standarde din SUA. Este un loc primitor, o investiție serioasă, care este mereu bine întreținută pentru a arăta impecabil pentru o  experiență plăcută a fiecărui pacient care îi trece pragul.”

Doamna Irina Ardelean este și un ambasador activ al brandului Socrates Clinic care interacționează cu toate postările noastre de pe Facebook și recomandă serviciile clinicii noastre celor ce au nevoie de ele. În curând, mătușa domniei-sale va veni, de asemenea, la noi în clinică pentru tratament. Le așteptăm mereu pe amândouă cu mare drag.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?